Безценно знание за теб и близките ти

„Малка книжка за биткойн“ е най-достъпното кратко четиво за всеки, който с искрено любопитство иска да научи какво не е наред с парите и защо биткойн е алтернативата на сегашната парична система.

13 лева

Защо биткойн е най-добрата “спестовна сметка”

Не е ли твърде волатилен? Какво поддържа стойността на биткойн? Балон ли е биткойн? Защо да имаме доверие на биткойн? Как биткойн се сравнява с другите криптовалути? Но как да си позволя биткойн? Цената е толкова висока!

Откровено за инфлацията

Светът е на кръстопът. Единият път води към срастване между държава и пари, към централизирано общество, в което държавата притежава всичко, а ти – нищо. Другият път е този на биткойн. Той отделя парите от държавата и ти позволява да спестяваш и планираш, без да се страхуваш от инфлация или хиперинфлация. Биткойн ти дава възможност сам да си бъдеш банка, която контролираш само и единствено ти.

Преведена на 21 езика
0
Малки странички
100000
Продадени книги
0

За кого е
тази книга?

Книжката е подходяща, ако:

Всеки, който проучи Биткойн с отворено съз­нание, разбира превъзходството му пред всички видове пари.

Биткойн може да е объркващ, защото е различен от всички видове активи, съществуващи досега.

Книгата разглежда мястото на Биткойн в човешката история и в днешния макроикономически свят.

Научи какво е Биткойн и как работи на най-простичък език

За авторите

Ние сме активисти, преподаватели, предприемачи, изпълнителни директори, инвеститори и изследователи. Ние сме от Африка, Азия, Европа, Северна и Южна Америка. Различни сме в много отношения, но всички сме запалени по биткойн и въздействието, което вярваме, че ще окаже върху света и живота, който живеем.

Подари безценно знание на теб и близките ти

Биткойн ще има изключителен ефект върху твоите финансии и бъдеще. Биткойн може да ти даде свобода. Но не даром. Трябва да инвестираш време, за да го разбереш. Ако не го направиш сега, рискуваш да се срамуваш пред децата ти, когато те питат "Мамо, тате, през 2022 как така не видяхте накъде отиват работите? Та то е било ясно като ден и нощ".

13 лева

Малка книжка за биткойн

Превод: Владимир Германов

Превод: Владимир Германов

©2021 Стандартът Биткойн - Всички права запазени

Безценно знание за
теб и близките ти

Изберете опции: